歡迎光臨

Agoda.com 特價酒店訂房連結:
泰國日本台灣韓國馬來西亞新加坡馬爾代夫香港

Booking.com 特價酒店訂房連結:
泰國日本台灣韓國馬來西亞新加坡馬爾代夫香港
返回列表 發帖
Google 贊助廣告
原帖由 iuiuiuiu 於 2007-8-13 04:28 PM 發表

之後你朋友番香港有無話你大整古

比佢x到暈

原帖由 woowoobb 於 2007-8-13 04:33 PM 發表

比佢x到暈

咩野鬼黎架?!?!個故事係點架?

Google 贊助廣告
原帖由 iuiuiuiu 於 2007-8-13 04:35 PM 發表

咩野鬼黎架?!?!個故事係點架?

無問到喎,已經x到暈如果仲問咪即係駁x多次?
唔制~~~

原帖由 tintin 於 2007-8-13 04:11 PM 發表

有次住呢間,我間房就冇乜野,个 fd 間房就煩啦.
不停自動開燈熄燈,嚇到佢地要打開度門等人check吓乜事..
最後終於搬房.l

咁即係我好彩

原帖由 woowoobb 於 2007-8-13 04:26 PM 發表

我都住過係無任何野.果陣唔知佢講到咁猛仲介紹比朋友,
佢地2間房,1間話有野,1間就無.

我地仲好開心咁係間房到玩捉迷藏添..
好彩無比見到d咩咋

近靠山路果間Royal Hotel 都好猛ka.,一定係三甲之內......

原帖由 Wai 於 2007-8-13 05:28 PM 發表
近靠山路果間Royal Hotel 都好猛ka.,一定係三甲之內......

貢到底你有冇遇過? 莫非又是聽朋友講?

原帖由 wuttivai 於 2007-8-13 18:40 發表

貢到底你有冇遇過? 莫非又是聽朋友講?

係聽d泰國人講o既鬼故囉........

原帖由 iuiuiuiu 於 2007-8-11 12:36 PM 發表

我想知邊一間sofitel,因為佢係bangkok都有幾間

喺BTS Sala Deng站一直行過去嗰間,近建興海鮮。

感覺唔係太好住。
確冠級確冠媽級

原帖由 iuiuiuiu 於 2007-8-13 11:41 AM 發表

Sixx@Sixx.....猛...

呵!係咪近BTS National Stadium嗰間啊?我經過嗰度見到幾靚,仲想下個泰之旅入住添!而家咪喇!
確冠級確冠媽級

原帖由 森昌 於 2007-8-13 23:37 發表

呵!係咪近BTS National Stadium嗰間啊?我經過嗰度見到幾靚,仲想下個泰之旅入住添!而家咪喇!

我估d鬼怕你多d喎~~

原帖由 Wai 於 2007-8-13 05:28 PM 發表

剛聽人分享泰國旅遊,佢話上次住Grand Diamond赫到死,話直情上床跳跳吓,見到床會凹彈!
確冠級確冠媽級

原帖由 Wai 於 2007-8-13 11:53 PM 發表

我估d鬼怕你多d喎~~

你講笑都講得啱wo!因為命格丙火重嘅人係難啲比嗰啲野整蠱架!
確冠級確冠媽級

原帖由 森昌 於 2007-8-13 23:53 發表

剛聽人分享泰國旅遊,佢話上次住Grand Diamond赫到死,話直情上床跳跳吓,見到床會凹彈!

貢又唔係喎.,d友仔話係Royal Hotel 成日要找拖鞋咋喎.........

原帖由 Wai 於 2007-8-13 11:58 PM 發表

貢又唔係喎.,d友仔話係Royal Hotel 成日要找拖鞋咋喎.........

拖鞋最多唔著,最衰係唔比你訓先攞命!係要整怪聲呀,行黎行去,有時唔係驚佢啊,係感覺好討厭啊。佢以為好好玩咁。
確冠級確冠媽級