歡迎光臨

Agoda.com 特價酒店訂房連結:
泰國日本台灣韓國馬來西亞新加坡馬爾代夫香港

Booking.com 特價酒店訂房連結:
泰國日本台灣韓國馬來西亞新加坡馬爾代夫香港
HotelClub 酒店預訂

返回列表 發帖

時代廣場UA 戲院快將結業

收到消息,銅鑼灣時代廣塲UA 戲院將摺埋,想去睇戲有個回憶就快d 睇多幾次!
今次趕走UA 既對手,係Louie Vuitton, 以每月HK$10,000,000 租金殺過片甲不留!
淨以月租計,又破左A&F 每月HK$7,000,000 的紀錄!

收到消息,銅鑼灣時代廣塲UA 戲院將摺埋,想去睇戲有個回憶就快d 睇多幾次!
今次趕走UA 既對手,係Louie V ...
tintin 發表於 2011-8-17 07:24 PM

1千萬對lv講濕濕碎啦,賣千零個袋都賺番啦,日日排隊買,
十日租金都出黎啦,個位重比利園山道旺得多,
另外前吉利市即宜家giordano個位比間連鎖服裝店租左,
個名吾記得,租左5-6層,租金11,000,000,
平均每分鐘要賣4-5件3先可賺到個租金,全為大陸人而設.

睇謝以後只有在家喇

1千萬對lv講濕濕碎啦,賣千零個袋都賺番啦,日日排隊買,
十日租金都出黎啦,個位重比利園山道旺得多,
另外前 ...
Bernadette 發表於 2011-8-17 08:35 PM

應該係 Forever 21,主要買女裝。少量男裝。

prokenic 發表於 2011-8-17 11:01 PM

係呀!就係呢間啦.

Forever 21. 響曰本D野平過H&M, 泥香港有排鬥啦!
如果LV 同Forever 21 比,我買forever 21 賺得多過LV.

一雞死, 一雞鳴......

Forever 21. 響曰本D野平過H&M, 泥香港有排鬥啦!
如果LV 同Forever 21 比,我買forever 21 賺得多過LV. ...
tintin 發表於 2011-8-17 11:53 PM

不過LV呢個選址雖然旺,但好似有D響街市旁嘅感覺,同佢以往選址有D分別.

不過LV呢個選址雖然旺,但好似有D響街市旁嘅感覺,同佢以往選址有D分別.
Bernadette 發表於 2011-8-18 00:08

冇辨法啦B姐,香港鋪少,有鋪唔到你揀
今日去time square lunch,見到樓上賣運動休閒裝嗰層,開van cleef arpels,,
唔系化,以前冇地舖唔開,話做cheap晒.而家要在商場鋪,左右仲係平價貨,一舖難求.

冇辨法啦B姐,香港鋪少,有鋪唔到你揀
今日去time square lunch,見到樓上賣運動休閒裝嗰層,開van cleef arp ...
tintin 發表於 2011-8-18 12:26 AM

咁又係,因TIME SQUARE係除左大陸之外最多大陸人嘅地方,
佢地一落黎吾止佢地自己買,重要幫埋同事,朋友.........

如果LV 同Forever 21 比,我買forever 21 賺得多過LV. ...
tintin 發表於 2011-8-17 11:53 PM

溥利多銷實 win 既。

溥利多銷實 win 既。
prokenic 發表於 2011-8-18 09:40

對呀,你睇東京涉谷 D forever shop, 原價1000yen有條裙,平過馬食町 d批發~
點做??

經Agoda 訂房,記得申請做會員,因為每次訂房可獲得相等於4-7%房價積分回饋,變相下次訂房又可打折扣,甚至免費住宿。
prokenic 發表於 2011-8-17 11:01 PM

Good news leh...
Don't have to do crazy shopping in Singapore lor...

good !!!

reasonable price with reasonable good quality...!!!
Play Hard, work hard